Nottingham Forest vs Burnley

Nottingham Forest vs BurnleyNottingham ForestBurnley

⚽ 2023-09-18 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Burnley kampprognoser

Kampen mellem Nottingham Forest og Burnley spilles den 2023-09-18. Dette Premier League møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner S. Cooper der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Burnley har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Nottingham Forest vs Burnley, tog Nottingham Forest 0 sejre hjemme, mens Burnley har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Nottingham Forest: n/a
  • for Burnley: n/a

Nottingham Forest vs Burnley H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Nottingham Forest og Burnley:

Dato Resultater
2023-08-30 Nottingham Forest 0 – 1 Burnley
2016-02-23 Burnley 1 – 0 Nottingham Forest
2015-10-20 Nottingham Forest 1 – 1 Burnley
2014-02-22 Burnley 3 – 1 Nottingham Forest

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Nottingham Forest vs Burnley H2H side.

Nottingham Forest vs Burnley Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Nottingham Forest vs Burnley væddemålstips

Vores forudsigelse for Nottingham Forest vs Burnley kampen spillet i Premier League den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Nottingham Forest vs Burnley væddemålstips

Vores forudsigelse for Nottingham Forest vs Burnley kampen spillet i Premier League den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Nottingham Forest vs Burnley?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Nottingham Forest vs Burnley, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Nottingham Forest vs Burnley kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,