Nottingham Forest vs Luton Town

Nottingham Forest vs Luton TownNottingham ForestLuton Town

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Luton Town kampprognoser

Kampen mellem Nottingham Forest og Luton Town spilles den 2023-10-21. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner S. Cooper der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Luton Town har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Nottingham Forest vs Luton Town, tog Nottingham Forest 0 sejre hjemme, mens Luton Town har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Nottingham Forest: n/a
  • for Luton Town: n/a

Nottingham Forest vs Luton Town H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Nottingham Forest og Luton Town:

Dato Resultater
2022-04-15 Luton Town 1 – 0 Nottingham Forest
2021-11-23 Nottingham Forest 0 – 0 Luton Town
2021-03-02 Nottingham Forest 0 – 1 Luton Town
2020-10-28 Luton Town 1 – 1 Nottingham Forest

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Nottingham Forest vs Luton Town H2H side.

Nottingham Forest vs Luton Town Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Nottingham Forest vs Luton Town væddemålstips

Vores forudsigelse for Nottingham Forest vs Luton Town kampen spillet i Premier League den 2023-10-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Nottingham Forest vs Luton Town væddemålstips

Vores forudsigelse for Nottingham Forest vs Luton Town kampen spillet i Premier League den 2023-10-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Nottingham Forest vs Luton Town?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Nottingham Forest vs Luton Town, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Nottingham Forest vs Luton Town kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,