Odd vs Rosenborg

Odd vs RosenborgOddRosenborg

⚽ 2023-04-30 – Eliteserien

 

Odd vs Rosenborg kampprognoser

Kampen mellem Odd og Rosenborg spilles den 2023-04-30. Dette Eliteserien møde starter kl. 17:15 GMT. Holdet ledes af træner P. Johansen der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Rosenborg har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Odd vs Rosenborg, tog Odd 0 sejre hjemme, mens Rosenborg har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Odd: n/a
  • for Rosenborg: n/a

Odd vs Rosenborg H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Odd og Rosenborg:

Dato Resultater
2022-07-30 Odd 2 – 3 Rosenborg
2022-04-10 Rosenborg 1 – 0 Odd
2021-08-22 Rosenborg 5 – 0 Odd
2021-07-04 Odd 2 – 2 Rosenborg

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Odd vs Rosenborg H2H side.

Odd vs Rosenborg Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Odd vs Rosenborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Odd vs Rosenborg kampen spillet i Eliteserien den 2023-04-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Odd vs Rosenborg væddemålstips

Vores forudsigelse for Odd vs Rosenborg kampen spillet i Eliteserien den 2023-04-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Odd vs Rosenborg?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Odd vs Rosenborg, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Odd vs Rosenborg kampen?

Udgivet i Eliteserien Etiket: ,