Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics

Oklahoma City Thunder vs Boston CelticsOklahoma City ThunderBoston Celtics

🏀 2023-01-04 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Boston Celtics, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-01-04. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 36 spillede kampe, mens Boston Celtics har en vinderrate på 0.703 procent fra de sidste 37 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 0 sejre på hjemmebane, mens Boston Celtics har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på -1.6 point, mens Boston Celtics har en gennemsnitlig pointforskel på 6.2 point:

  • Oklahoma City Thunder: 115.2 gennemsnitspoint for, 116.8 gennemsnitspoint imod
  • Boston Celtics: 118.6 gennemsnitspoint for, 112.4 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Boston Celtics:

Dato Resultater
2022-11-15 Boston Celtics 126 – 122 Oklahoma City Thunder
2022-03-22 Oklahoma City Thunder 123 – 132 Boston Celtics
2021-11-21 Boston Celtics 111 – 105 Oklahoma City Thunder
2021-04-28 Boston Celtics 115 – 119 Oklahoma City Thunder

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Boston Celtics samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-01-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-01-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Boston Celtics sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Boston Celtics kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,