Oklahoma City Thunder vs Miami Heat

Oklahoma City Thunder vs Miami HeatOklahoma City ThunderMiami Heat

🏀 2022-12-15 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Miami Heat kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Miami Heat, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2022-12-15. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 27 spillede kampe, mens Miami Heat har en vinderrate på 0.464 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 0 sejre på hjemmebane, mens Miami Heat har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på -1.9 point, mens Miami Heat har en gennemsnitlig pointforskel på -1.4 point:

  • Oklahoma City Thunder: 115.8 gennemsnitspoint for, 117.7 gennemsnitspoint imod
  • Miami Heat: 107.9 gennemsnitspoint for, 109.3 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Miami Heat H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Miami Heat:

Dato Resultater
2022-03-19 Miami Heat 120 – 108 Oklahoma City Thunder
2021-11-16 Oklahoma City Thunder 90 – 103 Miami Heat
2021-02-23 Oklahoma City Thunder 94 – 108 Miami Heat
2021-01-05 Miami Heat 118 – 90 Oklahoma City Thunder

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Miami Heat-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Oklahoma City Thunder vs Miami Heat Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Miami Heat samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Miami Heat væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Miami Heat kampen, som spilles i NBA den 2022-12-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Miami Heat væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Miami Heat kampen, som spilles i NBA den 2022-12-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Miami Heat?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Miami Heat sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Miami Heat kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,