Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs

Oklahoma City Thunder vs San Antonio SpursOklahoma City ThunderSan Antonio Spurs

🏀 2023-11-15 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og San Antonio Spurs, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-11-15. Hjemmeholdet kommer med 6 sejre ud af de sidste 10 spillede kampe, mens San Antonio Spurs har en vinderrate på 0.3 procent fra de sidste 10 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 2 sejre på hjemmebane, mens San Antonio Spurs har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på 1.8 point, mens San Antonio Spurs har en gennemsnitlig pointforskel på -11.2 point:

  • Oklahoma City Thunder: 115.9 gennemsnitspoint for, 114.1 gennemsnitspoint imod
  • San Antonio Spurs: 113 gennemsnitspoint for, 124.2 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og San Antonio Spurs:

Dato Resultater
2023-10-10 Oklahoma City Thunder 122 – 121 San Antonio Spurs
2023-07-16 San Antonio Spurs 98 – 94 Oklahoma City Thunder
2023-03-12 San Antonio Spurs 90 – 102 Oklahoma City Thunder
2022-12-28 Oklahoma City Thunder 130 – 114 San Antonio Spurs

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og San Antonio Spurs samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2023-11-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2023-11-15, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og San Antonio Spurs sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,