Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz

Oklahoma City Thunder vs Utah JazzOklahoma City ThunderUtah Jazz

🏀 2023-03-06 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Utah Jazz, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-03-06. Hjemmeholdet kommer med 29 sejre ud af de sidste 63 spillede kampe, mens Utah Jazz har en vinderrate på 0.484 procent fra de sidste 64 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 1 sejre på hjemmebane, mens Utah Jazz har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på 1.4 point, mens Utah Jazz har en gennemsnitlig pointforskel på 0 point:

  • Oklahoma City Thunder: 118 gennemsnitspoint for, 116.6 gennemsnitspoint imod
  • Utah Jazz: 117 gennemsnitspoint for, 117 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Utah Jazz:

Dato Resultater
2023-03-04 Oklahoma City Thunder 130 – 103 Utah Jazz
2023-02-24 Utah Jazz 120 – 119 Oklahoma City Thunder
2022-04-07 Utah Jazz 137 – 101 Oklahoma City Thunder
2022-03-07 Oklahoma City Thunder 103 – 116 Utah Jazz

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Utah Jazz samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2023-03-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2023-03-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Utah Jazz sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Utah Jazz kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,