Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards

Oklahoma City Thunder vs Washington WizardsOklahoma City ThunderWashington Wizards

🏀 2023-01-07 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards kampprognoser

Kampen mellem Oklahoma City Thunder og Washington Wizards, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-01-07. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 38 spillede kampe, mens Washington Wizards har en vinderrate på 0.436 procent fra de sidste 39 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Oklahoma City Thunder med 0 sejre på hjemmebane, mens Washington Wizards har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Oklahoma City Thunder en gennemsnitlig pointforskel på -1 point, mens Washington Wizards har en gennemsnitlig pointforskel på -0.6 point:

  • Oklahoma City Thunder: 116.1 gennemsnitspoint for, 117.1 gennemsnitspoint imod
  • Washington Wizards: 112.1 gennemsnitspoint for, 112.7 gennemsnitspoint imod

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Oklahoma City Thunder og Washington Wizards:

Dato Resultater
2022-11-17 Washington Wizards 120 – 121 Oklahoma City Thunder
2022-01-12 Washington Wizards 122 – 118 Oklahoma City Thunder
2021-11-27 Oklahoma City Thunder 99 – 101 Washington Wizards
2021-04-24 Oklahoma City Thunder 109 – 129 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Oklahoma City Thunder og Washington Wizards samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2023-01-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2023-01-07, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Oklahoma City Thunder og Washington Wizards sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Oklahoma City Thunder – Washington Wizards kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,