Olimpia Milano vs Olympiakos

Olimpia Milano vs OlympiakosOlimpia MilanoOlympiakos

🏀 2023-10-17 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Olympiakos kampprognoser

Kampen mellem Olimpia Milano og Olympiakos, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:45 GMT-tid den 2023-10-17. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 3 spillede kampe, mens Olympiakos har en vinderrate på 1.000 procent fra de sidste 2 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olimpia Milano med 1 sejre på hjemmebane, mens Olympiakos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olimpia Milano en gennemsnitlig pointforskel på 2.7 point, mens Olympiakos har en gennemsnitlig pointforskel på 8.5 point:

  • Olimpia Milano: 77.7 gennemsnitspoint for, 75.0 gennemsnitspoint imod
  • Olympiakos: 80.0 gennemsnitspoint for, 71.5 gennemsnitspoint imod

Olimpia Milano vs Olympiakos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olimpia Milano og Olympiakos:

Dato Resultater
2023-09-17 Olympiakos 50 – 57 Olimpia Milano
2023-09-15 Olympiakos 60 – 57 Olimpia Milano
2023-03-03 Olimpia Milano 83 – 62 Olympiakos
2023-01-06 Olympiakos 82 – 66 Olimpia Milano

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olimpia Milano vs Olympiakos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Olimpia Milano vs Olympiakos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olimpia Milano og Olympiakos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olimpia Milano vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olimpia Milano vs Olympiakos væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Olympiakos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olimpia Milano vs Olympiakos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olimpia Milano og Olympiakos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olimpia Milano – Olympiakos kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,