Olimpia Milano vs Valencia

Olimpia Milano vs ValenciaOlimpia MilanoValencia

🏀 2022-12-29 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Valencia kampprognoser

Kampen mellem Olimpia Milano og Valencia, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:30 GMT-tid den 2022-12-29. Hjemmeholdet kommer med 24 sejre ud af de sidste 30 spillede kampe, mens Valencia har en vinderrate på 0.462 procent fra de sidste 13 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olimpia Milano med 1 sejre på hjemmebane, mens Valencia har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olimpia Milano en gennemsnitlig pointforskel på 10.4 point, mens Valencia har en gennemsnitlig pointforskel på 0.7 point:

  • Olimpia Milano: 82.2 gennemsnitspoint for, 71.8 gennemsnitspoint imod
  • Valencia: 84.9 gennemsnitspoint for, 84.2 gennemsnitspoint imod

Olimpia Milano vs Valencia H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olimpia Milano og Valencia:

Dato Resultater
2021-01-12 Olimpia Milano 95 – 80 Valencia
2020-11-06 Valencia 86 – 81 Olimpia Milano
n/a n/a
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olimpia Milano vs Valencia-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Olimpia Milano vs Valencia Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olimpia Milano og Valencia samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olimpia Milano vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2022-12-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olimpia Milano vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpia Milano vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2022-12-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olimpia Milano vs Valencia?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olimpia Milano og Valencia sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olimpia Milano – Valencia kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,