Olimpija vs Qarabag

Olimpija vs QarabagOlimpijaQarabag

⚽ 2023-08-24 – UEFA Europa League

 

Olimpija vs Qarabag kampprognoser

Kampen mellem Olimpija og Qarabag spilles den 2023-08-24. Dette UEFA Europa League møde starter kl. 18:00 GMT. Holdet ledes af træner João Henriques der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Qarabag har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Olimpija vs Qarabag, tog Olimpija 0 sejre hjemme, mens Qarabag har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Olimpija: n/a
  • for Qarabag: Juninho(1 goals/match);Leandro Andrade(1 goals/match);

Olimpija vs Qarabag H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Olimpija og Qarabag:

Dato Resultater
2018-07-18 Qarabag 0 – 0 Olimpija
2018-07-11 Olimpija 0 – 1 Qarabag
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Olimpija vs Qarabag H2H side.

Olimpija vs Qarabag Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Olimpija vs Qarabag væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpija vs Qarabag kampen spillet i UEFA Europa League den 2023-08-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Olimpija vs Qarabag væddemålstips

Vores forudsigelse for Olimpija vs Qarabag kampen spillet i UEFA Europa League den 2023-08-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Olimpija vs Qarabag?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Olimpija vs Qarabag, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olimpija vs Qarabag kampen?

Udgivet i UEFA Europa League Etiket: ,