Olympiakos vs Fenerbahce

Olympiakos vs FenerbahceOlympiakosFenerbahce

🏀 2022-12-13 – Euroleague

 

Olympiakos vs Fenerbahce kampprognoser

Kampen mellem Olympiakos og Fenerbahce, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2022-12-13. Hjemmeholdet kommer med 9 sejre ud af de sidste 9 spillede kampe, mens Fenerbahce har en vinderrate på 0.750 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olympiakos med 1 sejre på hjemmebane, mens Fenerbahce har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olympiakos en gennemsnitlig pointforskel på 23.6 point, mens Fenerbahce har en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point:

  • Olympiakos: 92.3 gennemsnitspoint for, 68.7 gennemsnitspoint imod
  • Fenerbahce: 87.1 gennemsnitspoint for, 75.9 gennemsnitspoint imod

Olympiakos vs Fenerbahce H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olympiakos og Fenerbahce:

Dato Resultater
2022-01-11 Fenerbahce 94 – 80 Olympiakos
2021-10-28 Olympiakos 67 – 65 Fenerbahce
2021-03-26 Olympiakos 71 – 76 Fenerbahce
2020-12-23 Fenerbahce 84 – 77 Olympiakos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olympiakos vs Fenerbahce-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Olympiakos vs Fenerbahce Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olympiakos og Fenerbahce samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olympiakos vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympiakos vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2022-12-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olympiakos vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympiakos vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2022-12-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olympiakos vs Fenerbahce?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olympiakos og Fenerbahce sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olympiakos – Fenerbahce kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,