Olympiakos vs Real Madrid

Olympiakos vs Real MadridOlympiakosReal Madrid

🏀 2023-01-20 – Euroleague

 

Olympiakos vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Olympiakos og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:00 GMT-tid den 2023-01-20. Hjemmeholdet kommer med 12 sejre ud af de sidste 12 spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 0.813 procent fra de sidste 16 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Olympiakos med 1 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Olympiakos en gennemsnitlig pointforskel på 25.3 point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 11.6 point:

  • Olympiakos: 94.0 gennemsnitspoint for, 68.7 gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 87.4 gennemsnitspoint for, 75.8 gennemsnitspoint imod

Olympiakos vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Olympiakos og Real Madrid:

Dato Resultater
2022-10-19 Real Madrid 87 – 89 Olympiakos
2022-02-02 Real Madrid 75 – 67 Olympiakos
2021-10-08 Olympiakos 74 – 68 Real Madrid
2021-04-02 Real Madrid 72 – 63 Olympiakos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Olympiakos vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Olympiakos vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Olympiakos og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Olympiakos vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympiakos vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Olympiakos vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympiakos vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Olympiakos vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Olympiakos og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olympiakos – Real Madrid kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,