Olympique Lyonnais vs Montpellier

Olympique Lyonnais vs MontpellierOlympique LyonnaisMontpellier

⚽ 2023-05-07 – Ligue 1

 

Olympique Lyonnais vs Montpellier kampprognoser

Kampen mellem Olympique Lyonnais og Montpellier spilles den 2023-05-07. Dette Ligue 1 møde starter kl. 15:05 GMT. Holdet ledes af træner L. Blanc der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Montpellier har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Olympique Lyonnais vs Montpellier, tog Olympique Lyonnais 1 sejre hjemme, mens Montpellier har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Olympique Lyonnais: n/a
  • for Montpellier: n/a

Olympique Lyonnais vs Montpellier H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Olympique Lyonnais og Montpellier:

Dato Resultater
2022-10-22 Montpellier 1 – 2 Olympique Lyonnais
2022-04-23 Olympique Lyonnais 5 – 2 Montpellier
2021-11-28 Montpellier 0 – 1 Olympique Lyonnais
2021-02-13 Olympique Lyonnais 1 – 2 Montpellier

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Olympique Lyonnais vs Montpellier H2H side.

Olympique Lyonnais vs Montpellier Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Olympique Lyonnais vs Montpellier væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympique Lyonnais vs Montpellier kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Olympique Lyonnais vs Montpellier væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympique Lyonnais vs Montpellier kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-07 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Olympique Lyonnais vs Montpellier?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Olympique Lyonnais vs Montpellier, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olympique Lyonnais vs Montpellier kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,