Olympique Marseille vs Toulouse

Olympique Marseille vs ToulouseOlympique MarseilleToulouse

⚽ 2022-12-29 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Toulouse kampprognoser

Kampen mellem Olympique Marseille og Toulouse spilles den 2022-12-29. Dette Ligue 1 møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner I. Tudor der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Toulouse har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Olympique Marseille vs Toulouse, tog Olympique Marseille 2 sejre hjemme, mens Toulouse har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Olympique Marseille: n/a
  • for Toulouse: n/a

Olympique Marseille vs Toulouse H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Olympique Marseille og Toulouse:

Dato Resultater
2020-02-08 Olympique Marseille 1 – 0 Toulouse
2019-11-24 Toulouse 0 – 2 Olympique Marseille
2019-05-18 Toulouse 2 – 5 Olympique Marseille
2018-08-10 Olympique Marseille 4 – 0 Toulouse

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Olympique Marseille vs Toulouse H2H side.

Olympique Marseille vs Toulouse Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Olympique Marseille vs Toulouse væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympique Marseille vs Toulouse kampen spillet i Ligue 1 den 2022-12-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Olympique Marseille vs Toulouse væddemålstips

Vores forudsigelse for Olympique Marseille vs Toulouse kampen spillet i Ligue 1 den 2022-12-29 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Olympique Marseille vs Toulouse?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Olympique Marseille vs Toulouse, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Olympique Marseille vs Toulouse kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,