Orlando Magic vs Toronto Raptors

Orlando Magic vs Toronto RaptorsOrlando MagicToronto Raptors

🏀 2022-12-12 – NBA

 

Orlando Magic vs Toronto Raptors kampprognoser

Kampen mellem Orlando Magic og Toronto Raptors, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2022-12-12. Hjemmeholdet kommer med 7 sejre ud af de sidste 27 spillede kampe, mens Toronto Raptors har en vinderrate på 0.5 procent fra de sidste 26 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Orlando Magic med 1 sejre på hjemmebane, mens Toronto Raptors har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Orlando Magic en gennemsnitlig pointforskel på -5.8 point, mens Toronto Raptors har en gennemsnitlig pointforskel på 1.3 point:

  • Orlando Magic: 108.1 gennemsnitspoint for, 113.9 gennemsnitspoint imod
  • Toronto Raptors: 111.3 gennemsnitspoint for, 110 gennemsnitspoint imod

Orlando Magic vs Toronto Raptors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Orlando Magic og Toronto Raptors:

Dato Resultater
2022-12-10 Orlando Magic 113 – 109 Toronto Raptors
2022-12-04 Toronto Raptors 121 – 108 Orlando Magic
2022-04-02 Orlando Magic 89 – 102 Toronto Raptors
2022-03-05 Toronto Raptors 97 – 103 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Orlando Magic vs Toronto Raptors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Orlando Magic vs Toronto Raptors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Orlando Magic og Toronto Raptors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Orlando Magic vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2022-12-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Orlando Magic vs Toronto Raptors væddemålstips

Vores forudsigelse for Orlando Magic vs Toronto Raptors kampen, som spilles i NBA den 2022-12-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Orlando Magic vs Toronto Raptors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Orlando Magic og Toronto Raptors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Orlando Magic – Toronto Raptors kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,