Paderborn vs Fortuna Dusseldorf

Paderborn vs Fortuna DusseldorfPaderbornFortuna Dusseldorf

2019-10-26 – Bundesliga

 

Paderborn vs Fortuna Dusseldorf kampprognoser

Kampen mellem Paderborn og Fortuna Dusseldorf spilles den 2019-10-26. Dette Bundesliga møde starter kl. 13:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Baumgart der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Fortuna Dusseldorf har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Paderborn og Fortuna Dusseldorf, tog Paderborn 0 sejre hjemme, mens Fortuna Dusseldorf har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Paderborn:
  • for Fortuna Dusseldorf:

Paderborn vs Fortuna Dusseldorf H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Paderborn og Fortuna Dusseldorf:

Dato Resultater
2015-12-21 Paderborn 0 – 0 Fortuna Dusseldorf
2015-08-02 Fortuna Dusseldorf 1 – 2 Paderborn
2014-04-04 Paderborn 1 – 2 Fortuna Dusseldorf
2013-10-26 Fortuna Dusseldorf 1 – 6 Paderborn

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Paderborn vs Fortuna Dusseldorf H2H side.

Paderborn vs Fortuna Dusseldorf prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Paderborn vs Fortuna Dusseldorf væddemåltips

Vores forudsigelse for Paderborn vs Fortuna Dusseldorf kampen spillet i Bundesliga den 2019-10-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Paderborn vs Fortuna Dusseldorf væddemåltips

Vores forudsigelse for Paderborn vs Fortuna Dusseldorf kampen spillet i Bundesliga den 2019-10-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.25 3.90 2.85 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Paderborn vs Fortuna Dusseldorf kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Paderborn – Fortuna Dusseldorf. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Paderborn vs Fortuna Dusseldorf kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,