Panathinaikos vs Valencia

Panathinaikos vs ValenciaPanathinaikosValencia

🏀 2023-02-10 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Valencia kampprognoser

Kampen mellem Panathinaikos og Valencia, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:00 GMT-tid den 2023-02-10. Hjemmeholdet kommer med 12 sejre ud af de sidste 14 spillede kampe, mens Valencia har en vinderrate på 0.474 procent fra de sidste 19 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Panathinaikos med 1 sejre på hjemmebane, mens Valencia har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Panathinaikos en gennemsnitlig pointforskel på 15.7 point, mens Valencia har en gennemsnitlig pointforskel på 0.5 point:

  • Panathinaikos: 83.6 gennemsnitspoint for, 67.9 gennemsnitspoint imod
  • Valencia: 85.6 gennemsnitspoint for, 85.1 gennemsnitspoint imod

Panathinaikos vs Valencia H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Panathinaikos og Valencia:

Dato Resultater
2022-12-13 Valencia 94 – 91 Panathinaikos
2021-01-29 Panathinaikos 91 – 72 Valencia
2020-11-17 Valencia 95 – 83 Panathinaikos
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Panathinaikos vs Valencia-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Panathinaikos vs Valencia Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Panathinaikos og Valencia samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Panathinaikos vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2023-02-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Panathinaikos vs Valencia væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Valencia kampen, som spilles i Euroleague den 2023-02-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Panathinaikos vs Valencia?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Panathinaikos og Valencia sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Panathinaikos – Valencia kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,