Panathinaikos vs Virtus Bologna

Panathinaikos vs Virtus BolognaPanathinaikosVirtus Bologna

🏀 2023-11-17 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Virtus Bologna kampprognoser

Kampen mellem Panathinaikos og Virtus Bologna, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:15 GMT-tid den 2023-11-17. Hjemmeholdet kommer med 6 sejre ud af de sidste 6 spillede kampe, mens Virtus Bologna har en vinderrate på 0.857 procent fra de sidste 7 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Panathinaikos med 1 sejre på hjemmebane, mens Virtus Bologna har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Panathinaikos en gennemsnitlig pointforskel på 20.5 point, mens Virtus Bologna har en gennemsnitlig pointforskel på 11.8 point:

  • Panathinaikos: 85.3 gennemsnitspoint for, 64.8 gennemsnitspoint imod
  • Virtus Bologna: 89.7 gennemsnitspoint for, 77.9 gennemsnitspoint imod

Panathinaikos vs Virtus Bologna H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Panathinaikos og Virtus Bologna:

Dato Resultater
2023-01-19 Virtus Bologna 74 – 64 Panathinaikos
2022-11-23 Panathinaikos 88 – 85 Virtus Bologna
n/a n/a
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Panathinaikos vs Virtus Bologna-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Panathinaikos vs Virtus Bologna Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Panathinaikos og Virtus Bologna samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Panathinaikos vs Virtus Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Virtus Bologna kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Panathinaikos vs Virtus Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Virtus Bologna kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Panathinaikos vs Virtus Bologna?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Panathinaikos og Virtus Bologna sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Panathinaikos – Virtus Bologna kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,