Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas

Panathinaikos vs Zalgiris KaunasPanathinaikosZalgiris Kaunas

🏀 2023-01-26 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas kampprognoser

Kampen mellem Panathinaikos og Zalgiris Kaunas, der spilles i Euroleague, starter kl. 20:00 GMT-tid den 2023-01-26. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 13 spillede kampe, mens Zalgiris Kaunas har en vinderrate på 0.938 procent fra de sidste 16 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Panathinaikos med 0 sejre på hjemmebane, mens Zalgiris Kaunas har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Panathinaikos en gennemsnitlig pointforskel på 14.4 point, mens Zalgiris Kaunas har en gennemsnitlig pointforskel på 17.3 point:

  • Panathinaikos: 82.2 gennemsnitspoint for, 67.8 gennemsnitspoint imod
  • Zalgiris Kaunas: 87.7 gennemsnitspoint for, 70.4 gennemsnitspoint imod

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Panathinaikos og Zalgiris Kaunas:

Dato Resultater
2022-12-02 Zalgiris Kaunas 67 – 81 Panathinaikos
2022-03-01 Panathinaikos 83 – 96 Zalgiris Kaunas
2021-11-16 Zalgiris Kaunas 76 – 69 Panathinaikos
2021-04-08 Zalgiris Kaunas 93 – 78 Panathinaikos

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Panathinaikos og Zalgiris Kaunas samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas væddemålstips

Vores forudsigelse for Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Panathinaikos vs Zalgiris Kaunas?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Panathinaikos og Zalgiris Kaunas sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Panathinaikos – Zalgiris Kaunas kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,