Phoenix Suns vs Dallas Mavericks

Phoenix Suns vs Dallas MavericksPhoenix SunsDallas Mavericks

🏀 2023-01-27 – NBA

 

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2023-01-27. Hjemmeholdet kommer med 25 sejre ud af de sidste 49 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.51 procent fra de sidste 49 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Phoenix Suns med 1 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Phoenix Suns en gennemsnitlig pointforskel på 1.3 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 0.4 point:

  • Phoenix Suns: 113 gennemsnitspoint for, 111.7 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 112.9 gennemsnitspoint for, 112.5 gennemsnitspoint imod

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2022-12-06 Dallas Mavericks 130 – 111 Phoenix Suns
2022-10-20 Phoenix Suns 107 – 105 Dallas Mavericks
2022-07-13 Dallas Mavericks 78 – 105 Phoenix Suns
2022-05-16 Phoenix Suns 90 – 123 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Phoenix Suns vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2023-01-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Phoenix Suns vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2023-01-27, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Phoenix Suns vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Phoenix Suns – Dallas Mavericks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,