Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies

Phoenix Suns vs Memphis GrizzliesPhoenix SunsMemphis Grizzlies

🏀 2023-01-23 – NBA

 

Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies kampprognoser

Kampen mellem Phoenix Suns og Memphis Grizzlies, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-01-23. Hjemmeholdet kommer med 22 sejre ud af de sidste 46 spillede kampe, mens Memphis Grizzlies har en vinderrate på 0.689 procent fra de sidste 45 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Phoenix Suns med 0 sejre på hjemmebane, mens Memphis Grizzlies har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Phoenix Suns en gennemsnitlig pointforskel på 0.5 point, mens Memphis Grizzlies har en gennemsnitlig pointforskel på 5.7 point:

  • Phoenix Suns: 112.7 gennemsnitspoint for, 112.2 gennemsnitspoint imod
  • Memphis Grizzlies: 117.6 gennemsnitspoint for, 111.9 gennemsnitspoint imod

Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Phoenix Suns og Memphis Grizzlies:

Dato Resultater
2023-01-16 Memphis Grizzlies 136 – 106 Phoenix Suns
2022-12-28 Memphis Grizzlies 108 – 125 Phoenix Suns
2022-12-24 Phoenix Suns 100 – 125 Memphis Grizzlies
2022-04-02 Memphis Grizzlies 122 – 114 Phoenix Suns

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Phoenix Suns og Memphis Grizzlies samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-01-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-01-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Phoenix Suns og Memphis Grizzlies sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Phoenix Suns – Memphis Grizzlies kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,