Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers

Phoenix Suns vs Portland Trail BlazersPhoenix SunsPortland Trail Blazers

🏀 2023-11-22 – NBA

 

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers kampprognoser

Kampen mellem Phoenix Suns og Portland Trail Blazers, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2023-11-22. Hjemmeholdet kommer med 7 sejre ud af de sidste 13 spillede kampe, mens Portland Trail Blazers har en vinderrate på 0.231 procent fra de sidste 13 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Phoenix Suns med 2 sejre på hjemmebane, mens Portland Trail Blazers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Phoenix Suns en gennemsnitlig pointforskel på 1.6 point, mens Portland Trail Blazers har en gennemsnitlig pointforskel på -10.2 point:

  • Phoenix Suns: 117.1 gennemsnitspoint for, 115.5 gennemsnitspoint imod
  • Portland Trail Blazers: 102.9 gennemsnitspoint for, 113.1 gennemsnitspoint imod

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Phoenix Suns og Portland Trail Blazers:

Dato Resultater
2023-10-17 Phoenix Suns 117 – 106 Portland Trail Blazers
2023-10-13 Portland Trail Blazers 111 – 122 Phoenix Suns
2022-11-06 Phoenix Suns 102 – 82 Portland Trail Blazers
2022-11-05 Phoenix Suns 106 – 108 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Phoenix Suns og Portland Trail Blazers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2023-11-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers væddemålstips

Vores forudsigelse for Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers kampen, som spilles i NBA den 2023-11-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Phoenix Suns og Portland Trail Blazers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Phoenix Suns – Portland Trail Blazers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,