Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers

Portland Trail Blazers vs Indiana PacersPortland Trail BlazersIndiana Pacers

🏀 2022-12-05 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers kampprognoser

Kampen mellem Portland Trail Blazers og Indiana Pacers, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2022-12-05. Hjemmeholdet kommer med 11 sejre ud af de sidste 22 spillede kampe, mens Indiana Pacers har en vinderrate på 0.545 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Portland Trail Blazers med 1 sejre på hjemmebane, mens Indiana Pacers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Portland Trail Blazers en gennemsnitlig pointforskel på -1.7 point, mens Indiana Pacers har en gennemsnitlig pointforskel på -0.7 point:

  • Portland Trail Blazers: 109.8 gennemsnitspoint for, 111.5 gennemsnitspoint imod
  • Indiana Pacers: 115.8 gennemsnitspoint for, 116.5 gennemsnitspoint imod

Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Portland Trail Blazers og Indiana Pacers:

Dato Resultater
2022-03-20 Indiana Pacers 129 – 98 Portland Trail Blazers
2021-11-06 Portland Trail Blazers 110 – 106 Indiana Pacers
2021-08-12 Portland Trail Blazers 64 – 97 Indiana Pacers
2021-04-28 Indiana Pacers 112 – 133 Portland Trail Blazers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Portland Trail Blazers og Indiana Pacers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2022-12-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers væddemålstips

Vores forudsigelse for Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers kampen, som spilles i NBA den 2022-12-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Portland Trail Blazers vs Indiana Pacers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Portland Trail Blazers og Indiana Pacers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Portland Trail Blazers – Indiana Pacers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,