PSG vs Borussia Dortmund

PSG vs Borussia DortmundPSGBorussia Dortmund

⚽ 2023-09-19 – UEFA Champions League

 

PSG vs Borussia Dortmund kampprognoser

Kampen mellem PSG og Borussia Dortmund spilles den 2023-09-19. Dette UEFA Champions League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Luis Enrique der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia Dortmund har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem PSG vs Borussia Dortmund, tog PSG 1 sejre hjemme, mens Borussia Dortmund har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for PSG: n/a
  • for Borussia Dortmund: n/a

PSG vs Borussia Dortmund H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem PSG og Borussia Dortmund:

Dato Resultater
2020-03-11 PSG 2 – 0 Borussia Dortmund
2020-02-18 Borussia Dortmund 2 – 1 PSG
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke PSG vs Borussia Dortmund H2H side.

PSG vs Borussia Dortmund Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

PSG vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for PSG vs Borussia Dortmund kampen spillet i UEFA Champions League den 2023-09-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

PSG vs Borussia Dortmund væddemålstips

Vores forudsigelse for PSG vs Borussia Dortmund kampen spillet i UEFA Champions League den 2023-09-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på PSG vs Borussia Dortmund?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på PSG vs Borussia Dortmund, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til PSG vs Borussia Dortmund kampen?

Udgivet i UEFA Champions League Etiket: ,