Rayo Vallecano vs Atletico Madrid

Rayo Vallecano vs Atletico MadridRayo VallecanoAtletico Madrid

2022-03-19 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Atletico Madrid kampprognoser

Kampen mellem Rayo Vallecano og Atletico Madrid spilles den 2022-03-19. Dette La Liga møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner Andoni Iraola der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Atletico Madrid har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Rayo Vallecano og Atletico Madrid, tog Rayo Vallecano 0 sejre hjemme, mens Atletico Madrid har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Rayo Vallecano:
  • for Atletico Madrid:

Rayo Vallecano vs Atletico Madrid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Rayo Vallecano og Atletico Madrid:

Dato Resultater
2022-01-02 Atletico Madrid 2 – 0 Rayo Vallecano
2019-02-16 Rayo Vallecano 0 – 1 Atletico Madrid
2018-08-25 Atletico Madrid 1 – 0 Rayo Vallecano
2016-04-30 Atletico Madrid 1 – 0 Rayo Vallecano

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Rayo Vallecano vs Atletico Madrid H2H side.

Rayo Vallecano vs Atletico Madrid prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Rayo Vallecano vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Rayo Vallecano vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2022-03-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Rayo Vallecano vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Rayo Vallecano vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2022-03-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.75 3.40 2.10 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Rayo Vallecano vs Atletico Madrid kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Rayo Vallecano – Atletico Madrid. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Rayo Vallecano vs Atletico Madrid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,