Rayo Vallecano vs Espanyol

Rayo Vallecano vs EspanyolRayo VallecanoEspanyol

⚽ 2023-05-21 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Espanyol kampprognoser

Kampen mellem Rayo Vallecano og Espanyol spilles den 2023-05-21. Dette La Liga møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner Andoni Iraola der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Espanyol har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Rayo Vallecano vs Espanyol, tog Rayo Vallecano 1 sejre hjemme, mens Espanyol har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Rayo Vallecano: n/a
  • for Espanyol: n/a

Rayo Vallecano vs Espanyol H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Rayo Vallecano og Espanyol:

Dato Resultater
2022-08-19 Espanyol 0 – 2 Rayo Vallecano
2022-04-21 Espanyol 0 – 1 Rayo Vallecano
2021-12-05 Rayo Vallecano 1 – 0 Espanyol
2021-01-31 Espanyol 2 – 3 Rayo Vallecano

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Rayo Vallecano vs Espanyol H2H side.

Rayo Vallecano vs Espanyol Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Rayo Vallecano vs Espanyol væddemålstips

Vores forudsigelse for Rayo Vallecano vs Espanyol kampen spillet i La Liga den 2023-05-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Rayo Vallecano vs Espanyol væddemålstips

Vores forudsigelse for Rayo Vallecano vs Espanyol kampen spillet i La Liga den 2023-05-21 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Rayo Vallecano vs Espanyol?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Rayo Vallecano vs Espanyol, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Rayo Vallecano vs Espanyol kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,