Real Betis vs Rayo Vallecano

Real Betis vs Rayo VallecanoReal BetisRayo Vallecano

2021-10-24 – La Liga

 

Real Betis vs Rayo Vallecano kampprognoser

Kampen mellem Real Betis og Rayo Vallecano spilles den 2021-10-24. Dette La Liga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner M. Pellegrini der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Rayo Vallecano har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Betis og Rayo Vallecano, tog Real Betis 1 sejre hjemme, mens Rayo Vallecano har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Betis:
  • for Rayo Vallecano:

Real Betis vs Rayo Vallecano H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Betis og Rayo Vallecano:

Dato Resultater
2020-01-23 Rayo Vallecano 2 – 2 Real Betis
2019-03-31 Rayo Vallecano 1 – 1 Real Betis
2018-12-09 Real Betis 2 – 0 Rayo Vallecano
2016-02-27 Real Betis 2 – 2 Rayo Vallecano

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Betis vs Rayo Vallecano H2H side.

Real Betis vs Rayo Vallecano prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Betis vs Rayo Vallecano væddemåltips

Vores forudsigelse for Real Betis vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2021-10-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Betis vs Rayo Vallecano væddemåltips

Vores forudsigelse for Real Betis vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2021-10-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.85 3.75 4.33 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Real Betis vs Rayo Vallecano kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Real Betis – Rayo Vallecano. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Betis vs Rayo Vallecano kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,