Real Madrid vs Rayo Vallecano

Real Madrid vs Rayo VallecanoReal MadridRayo Vallecano

⚽ 2023-05-24 – La Liga

 

Real Madrid vs Rayo Vallecano kampprognoser

Kampen mellem Real Madrid og Rayo Vallecano spilles den 2023-05-24. Dette La Liga møde starter kl. 17:30 GMT. Holdet ledes af træner C. Ancelotti der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Rayo Vallecano har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Madrid vs Rayo Vallecano, tog Real Madrid 1 sejre hjemme, mens Rayo Vallecano har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Madrid: K. Benzema(0.81 goals/match);
  • for Rayo Vallecano: n/a

Real Madrid vs Rayo Vallecano H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Madrid og Rayo Vallecano:

Dato Resultater
2022-11-07 Rayo Vallecano 3 – 2 Real Madrid
2022-02-26 Rayo Vallecano 0 – 1 Real Madrid
2021-11-06 Real Madrid 2 – 1 Rayo Vallecano
2019-04-28 Rayo Vallecano 1 – 0 Real Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Madrid vs Rayo Vallecano H2H side.

Real Madrid vs Rayo Vallecano Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Madrid vs Rayo Vallecano væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2023-05-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Madrid vs Rayo Vallecano væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Madrid vs Rayo Vallecano kampen spillet i La Liga den 2023-05-24 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Real Madrid vs Rayo Vallecano?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Real Madrid vs Rayo Vallecano, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Madrid vs Rayo Vallecano kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,