Real Sociedad vs Real Betis

Real Sociedad vs Real BetisReal SociedadReal Betis

2022-10-30 – La Liga

 

Real Sociedad vs Real Betis kampprognoser

Kampen mellem Real Sociedad og Real Betis spilles den 2022-10-30. Dette La Liga møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner Imanol Alguacil der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Real Betis har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Sociedad og Real Betis, tog Real Sociedad 0 sejre hjemme, mens Real Betis har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Sociedad:
  • for Real Betis:

Real Sociedad vs Real Betis H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Sociedad og Real Betis:

Dato Resultater
2022-04-15 Real Sociedad 0 – 0 Real Betis
2022-02-03 Real Sociedad 0 – 4 Real Betis
2021-12-12 Real Betis 4 – 0 Real Sociedad
2021-01-26 Real Betis 3 – 1 Real Sociedad

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Sociedad vs Real Betis H2H side.

Real Sociedad vs Real Betis prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Sociedad vs Real Betis væddemåltips

Vores forudsigelse for Real Sociedad vs Real Betis kampen spillet i La Liga den 2022-10-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Sociedad vs Real Betis væddemåltips

Vores forudsigelse for Real Sociedad vs Real Betis kampen spillet i La Liga den 2022-10-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.05 3.50 3.75 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Real Sociedad vs Real Betis kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Real Sociedad – Real Betis. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Sociedad vs Real Betis kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,