Real Valladolid vs Sevilla

Real Valladolid vs SevillaReal ValladolidSevilla

⚽ 2023-05-14 – La Liga

 

Real Valladolid vs Sevilla kampprognoser

Kampen mellem Real Valladolid og Sevilla spilles den 2023-05-14. Dette La Liga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Sevilla har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Real Valladolid vs Sevilla, tog Real Valladolid 0 sejre hjemme, mens Sevilla har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Real Valladolid: n/a
  • for Sevilla: n/a

Real Valladolid vs Sevilla H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Real Valladolid og Sevilla:

Dato Resultater
2022-08-19 Sevilla 1 – 1 Real Valladolid
2021-03-20 Real Valladolid 1 – 1 Sevilla
2020-12-19 Sevilla 1 – 1 Real Valladolid
2020-06-26 Sevilla 1 – 1 Real Valladolid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Real Valladolid vs Sevilla H2H side.

Real Valladolid vs Sevilla Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Real Valladolid vs Sevilla væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Valladolid vs Sevilla kampen spillet i La Liga den 2023-05-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Real Valladolid vs Sevilla væddemålstips

Vores forudsigelse for Real Valladolid vs Sevilla kampen spillet i La Liga den 2023-05-14 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Real Valladolid vs Sevilla?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Real Valladolid vs Sevilla, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Real Valladolid vs Sevilla kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,