Rosenborg vs Stabæk

Rosenborg vs StabækRosenborgStabæk

⚽ 2023-10-22 – Eliteserien

 

Rosenborg vs Stabæk kampprognoser

Kampen mellem Rosenborg og Stabæk spilles den 2023-10-22. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner S. Maalen der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Stabæk har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Rosenborg vs Stabæk, tog Rosenborg 1 sejre hjemme, mens Stabæk har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Rosenborg: n/a
  • for Stabæk: n/a

Rosenborg vs Stabæk H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Rosenborg og Stabæk:

Dato Resultater
2023-06-11 Stabæk 2 – 2 Rosenborg
2021-12-05 Stabæk 1 – 3 Rosenborg
2021-05-30 Rosenborg 4 – 2 Stabæk
2020-08-30 Rosenborg 2 – 2 Stabæk

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Rosenborg vs Stabæk H2H side.

Rosenborg vs Stabæk Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Rosenborg vs Stabæk væddemålstips

Vores forudsigelse for Rosenborg vs Stabæk kampen spillet i Eliteserien den 2023-10-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Rosenborg vs Stabæk væddemålstips

Vores forudsigelse for Rosenborg vs Stabæk kampen spillet i Eliteserien den 2023-10-22 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Rosenborg vs Stabæk?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Rosenborg vs Stabæk, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Rosenborg vs Stabæk kampen?

Udgivet i Eliteserien Etiket: ,