Sacramento Kings vs Charlotte Hornets

Sacramento Kings vs Charlotte HornetsSacramento KingsCharlotte Hornets

🏀 2022-12-20 – NBA

 

Sacramento Kings vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem Sacramento Kings og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2022-12-20. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.241 procent fra de sidste 29 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Sacramento Kings med 2 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Sacramento Kings en gennemsnitlig pointforskel på 2.3 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -7.2 point:

  • Sacramento Kings: 117.8 gennemsnitspoint for, 115.5 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 110.1 gennemsnitspoint for, 117.3 gennemsnitspoint imod

Sacramento Kings vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Sacramento Kings og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2022-11-01 Charlotte Hornets 108 – 115 Sacramento Kings
2021-12-11 Charlotte Hornets 124 – 123 Sacramento Kings
2021-11-06 Sacramento Kings 140 – 110 Charlotte Hornets
2021-08-09 Sacramento Kings 80 – 70 Charlotte Hornets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Sacramento Kings vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Sacramento Kings vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Sacramento Kings og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Sacramento Kings vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2022-12-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Sacramento Kings vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2022-12-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Sacramento Kings vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Sacramento Kings og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sacramento Kings – Charlotte Hornets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,