Sacramento Kings vs Washington Wizards

Sacramento Kings vs Washington WizardsSacramento KingsWashington Wizards

🏀 2022-12-24 – NBA

 

Sacramento Kings vs Washington Wizards kampprognoser

Kampen mellem Sacramento Kings og Washington Wizards, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2022-12-24. Hjemmeholdet kommer med 17 sejre ud af de sidste 30 spillede kampe, mens Washington Wizards har en vinderrate på 0.375 procent fra de sidste 32 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Sacramento Kings med 1 sejre på hjemmebane, mens Washington Wizards har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Sacramento Kings en gennemsnitlig pointforskel på 2.5 point, mens Washington Wizards har en gennemsnitlig pointforskel på -2.9 point:

  • Sacramento Kings: 118.4 gennemsnitspoint for, 115.9 gennemsnitspoint imod
  • Washington Wizards: 110.7 gennemsnitspoint for, 113.6 gennemsnitspoint imod

Sacramento Kings vs Washington Wizards H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Sacramento Kings og Washington Wizards:

Dato Resultater
2022-02-13 Washington Wizards 110 – 123 Sacramento Kings
2021-12-16 Sacramento Kings 119 – 105 Washington Wizards
2021-08-11 Washington Wizards 75 – 89 Sacramento Kings
2021-04-15 Sacramento Kings 111 – 123 Washington Wizards

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Sacramento Kings vs Washington Wizards-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Sacramento Kings vs Washington Wizards Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Sacramento Kings og Washington Wizards samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Sacramento Kings vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2022-12-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Sacramento Kings vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Sacramento Kings vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2022-12-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Sacramento Kings vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Sacramento Kings og Washington Wizards sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sacramento Kings – Washington Wizards kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,