Salernitana vs Bologna

Salernitana vs BolognaSalernitanaBologna

⚽ 2023-03-18 – Serie A

 

Salernitana vs Bologna kampprognoser

Kampen mellem Salernitana og Bologna spilles den 2023-03-18. Dette Serie A møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Bologna har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Salernitana vs Bologna, tog Salernitana 0 sejre hjemme, mens Bologna har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Salernitana: n/a
  • for Bologna: n/a

Salernitana vs Bologna H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Salernitana og Bologna:

Dato Resultater
2022-09-01 Bologna 1 – 1 Salernitana
2022-02-26 Salernitana 1 – 1 Bologna
2021-08-22 Bologna 3 – 2 Salernitana
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Salernitana vs Bologna H2H side.

Salernitana vs Bologna Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Salernitana vs Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Salernitana vs Bologna kampen spillet i Serie A den 2023-03-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Salernitana vs Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Salernitana vs Bologna kampen spillet i Serie A den 2023-03-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Salernitana vs Bologna?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Salernitana vs Bologna, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Salernitana vs Bologna kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,