Salernitana vs Torino

Salernitana vs TorinoSalernitanaTorino

⚽ 2023-09-18 – Serie A

 

Salernitana vs Torino kampprognoser

Kampen mellem Salernitana og Torino spilles den 2023-09-18. Dette Serie A møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner Paulo Sousa der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Torino har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Salernitana vs Torino, tog Salernitana 0 sejre hjemme, mens Torino har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Salernitana: n/a
  • for Torino: n/a

Salernitana vs Torino H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Salernitana og Torino:

Dato Resultater
2023-04-16 Torino 1 – 1 Salernitana
2023-01-08 Salernitana 1 – 1 Torino
2022-04-02 Salernitana 0 – 1 Torino
2021-09-12 Torino 4 – 0 Salernitana

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Salernitana vs Torino H2H side.

Salernitana vs Torino Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Salernitana vs Torino væddemålstips

Vores forudsigelse for Salernitana vs Torino kampen spillet i Serie A den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Salernitana vs Torino væddemålstips

Vores forudsigelse for Salernitana vs Torino kampen spillet i Serie A den 2023-09-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Salernitana vs Torino?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Salernitana vs Torino, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Salernitana vs Torino kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,