Sampdoria vs Salernitana

Sampdoria vs SalernitanaSampdoriaSalernitana

⚽ 2023-03-05 – Serie A

 

Sampdoria vs Salernitana kampprognoser

Kampen mellem Sampdoria og Salernitana spilles den 2023-03-05. Dette Serie A møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Stanković der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Salernitana har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Sampdoria vs Salernitana, tog Sampdoria 1 sejre hjemme, mens Salernitana har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Sampdoria: n/a
  • for Salernitana: n/a

Sampdoria vs Salernitana H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Sampdoria og Salernitana:

Dato Resultater
2022-08-28 Salernitana 4 – 0 Sampdoria
2022-04-16 Sampdoria 1 – 2 Salernitana
2021-11-21 Salernitana 0 – 2 Sampdoria
2020-10-27 Sampdoria 1 – 0 Salernitana

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Sampdoria vs Salernitana H2H side.

Sampdoria vs Salernitana Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Sampdoria vs Salernitana væddemålstips

Vores forudsigelse for Sampdoria vs Salernitana kampen spillet i Serie A den 2023-03-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Sampdoria vs Salernitana væddemålstips

Vores forudsigelse for Sampdoria vs Salernitana kampen spillet i Serie A den 2023-03-05 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Sampdoria vs Salernitana?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Sampdoria vs Salernitana, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sampdoria vs Salernitana kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,