San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets

San Antonio Spurs vs Brooklyn NetsSan Antonio SpursBrooklyn Nets

🏀 2023-01-18 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Brooklyn Nets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-01-18. Hjemmeholdet kommer med 13 sejre ud af de sidste 44 spillede kampe, mens Brooklyn Nets har en vinderrate på 0.643 procent fra de sidste 42 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 0 sejre på hjemmebane, mens Brooklyn Nets har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -9.1 point, mens Brooklyn Nets har en gennemsnitlig pointforskel på 3.3 point:

  • San Antonio Spurs: 112.6 gennemsnitspoint for, 121.7 gennemsnitspoint imod
  • Brooklyn Nets: 113.9 gennemsnitspoint for, 110.6 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Brooklyn Nets:

Dato Resultater
2023-01-03 Brooklyn Nets 139 – 103 San Antonio Spurs
2022-01-22 San Antonio Spurs 102 – 117 Brooklyn Nets
2022-01-09 Brooklyn Nets 121 – 119 San Antonio Spurs
2021-08-15 San Antonio Spurs 100 – 104 Brooklyn Nets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Brooklyn Nets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2023-01-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2023-01-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Brooklyn Nets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Brooklyn Nets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,