San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks

San Antonio Spurs vs Dallas MavericksSan Antonio SpursDallas Mavericks

🏀 2023-03-16 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-03-16. Hjemmeholdet kommer med 17 sejre ud af de sidste 67 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.493 procent fra de sidste 69 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 0 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -10 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 0.4 point:

  • San Antonio Spurs: 112 gennemsnitspoint for, 122 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 113.5 gennemsnitspoint for, 113.1 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2023-02-24 Dallas Mavericks 142 – 116 San Antonio Spurs
2023-01-01 San Antonio Spurs 125 – 126 Dallas Mavericks
2022-04-11 Dallas Mavericks 130 – 120 San Antonio Spurs
2021-11-13 San Antonio Spurs 109 – 123 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2023-03-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2023-03-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Dallas Mavericks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,