San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers

San Antonio Spurs vs Los Angeles ClippersSan Antonio SpursLos Angeles Clippers

🏀 2023-01-21 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Los Angeles Clippers, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-01-21. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 45 spillede kampe, mens Los Angeles Clippers har en vinderrate på 0.489 procent fra de sidste 47 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 1 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Clippers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -8.7 point, mens Los Angeles Clippers har en gennemsnitlig pointforskel på -1.3 point:

  • San Antonio Spurs: 112.5 gennemsnitspoint for, 121.2 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Clippers: 109.2 gennemsnitspoint for, 110.5 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Los Angeles Clippers:

Dato Resultater
2022-11-20 Los Angeles Clippers 119 – 97 San Antonio Spurs
2022-11-05 San Antonio Spurs 106 – 113 Los Angeles Clippers
2022-01-16 San Antonio Spurs 101 – 94 Los Angeles Clippers
2021-12-21 Los Angeles Clippers 92 – 116 San Antonio Spurs

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Los Angeles Clippers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2023-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Los Angeles Clippers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,