San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies

San Antonio Spurs vs Memphis GrizzliesSan Antonio SpursMemphis Grizzlies

🏀 2023-03-18 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-03-18. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 69 spillede kampe, mens Memphis Grizzlies har en vinderrate på 0.603 procent fra de sidste 68 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 1 sejre på hjemmebane, mens Memphis Grizzlies har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -9.6 point, mens Memphis Grizzlies har en gennemsnitlig pointforskel på 3.8 point:

  • San Antonio Spurs: 112.5 gennemsnitspoint for, 122.1 gennemsnitspoint imod
  • Memphis Grizzlies: 115.7 gennemsnitspoint for, 111.9 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies:

Dato Resultater
2023-01-12 Memphis Grizzlies 135 – 129 San Antonio Spurs
2023-01-10 Memphis Grizzlies 121 – 113 San Antonio Spurs
2022-11-10 San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies
2022-07-16 San Antonio Spurs 90 – 87 Memphis Grizzlies

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies kampen, som spilles i NBA den 2023-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,