San Antonio Spurs vs Sacramento Kings

San Antonio Spurs vs Sacramento KingsSan Antonio SpursSacramento Kings

🏀 2023-11-18 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem San Antonio Spurs og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-11-18. Hjemmeholdet kommer med 3 sejre ud af de sidste 11 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.6 procent fra de sidste 10 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi San Antonio Spurs med 0 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har San Antonio Spurs en gennemsnitlig pointforskel på -13.5 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 0.6 point:

  • San Antonio Spurs: 110.6 gennemsnitspoint for, 124.1 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 114.6 gennemsnitspoint for, 114 gennemsnitspoint imod

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem San Antonio Spurs og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2023-04-02 Sacramento Kings 134 – 142 San Antonio Spurs
2023-02-02 San Antonio Spurs 109 – 119 Sacramento Kings
2023-01-16 San Antonio Spurs 119 – 132 Sacramento Kings
2022-11-18 Sacramento Kings 130 – 112 San Antonio Spurs

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for San Antonio Spurs vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem San Antonio Spurs og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for San Antonio Spurs vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på San Antonio Spurs vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem San Antonio Spurs og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til San Antonio Spurs – Sacramento Kings kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,