Sevilla vs Deportivo Alavés

Sevilla vs Deportivo AlavésSevillaDeportivo Alavés

2021-11-20 – La Liga

 

Sevilla vs Deportivo Alavés kampprognoser

Kampen mellem Sevilla og Deportivo Alavés spilles den 2021-11-20. Dette La Liga møde starter kl. 15:15 GMT. Holdet ledes af træner Lopetegui der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Deportivo Alavés har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Sevilla og Deportivo Alavés, tog Sevilla 1 sejre hjemme, mens Deportivo Alavés har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Sevilla:
  • for Deportivo Alavés:

Sevilla vs Deportivo Alavés H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Sevilla og Deportivo Alavés:

Dato Resultater
2021-05-23 Sevilla 1 – 0 Deportivo Alavés
2021-01-19 Deportivo Alavés 1 – 2 Sevilla
2020-02-02 Sevilla 1 – 1 Deportivo Alavés
2019-09-15 Deportivo Alavés 0 – 1 Sevilla

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Sevilla vs Deportivo Alavés H2H side.

Sevilla vs Deportivo Alavés prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Sevilla vs Deportivo Alavés væddemåltips

Vores forudsigelse for Sevilla vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2021-11-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Sevilla vs Deportivo Alavés væddemåltips

Vores forudsigelse for Sevilla vs Deportivo Alavés kampen spillet i La Liga den 2021-11-20 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.42 4.75 8.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Sevilla vs Deportivo Alavés kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Sevilla – Deportivo Alavés. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sevilla vs Deportivo Alavés kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,