Sevilla vs Girona

Sevilla vs GironaSevillaGirona

⚽ 2023-05-01 – La Liga

 

Sevilla vs Girona kampprognoser

Kampen mellem Sevilla og Girona spilles den 2023-05-01. Dette La Liga møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner Mendilibar der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Girona har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Sevilla vs Girona, tog Sevilla 2 sejre hjemme, mens Girona har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Sevilla: n/a
  • for Girona: n/a

Sevilla vs Girona H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Sevilla og Girona:

Dato Resultater
2023-01-14 Girona 2 – 1 Sevilla
2019-04-28 Girona 1 – 0 Sevilla
2018-12-16 Sevilla 2 – 0 Girona
2018-02-11 Sevilla 1 – 0 Girona

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Sevilla vs Girona H2H side.

Sevilla vs Girona Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Sevilla vs Girona væddemålstips

Vores forudsigelse for Sevilla vs Girona kampen spillet i La Liga den 2023-05-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Sevilla vs Girona væddemålstips

Vores forudsigelse for Sevilla vs Girona kampen spillet i La Liga den 2023-05-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Sevilla vs Girona?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Sevilla vs Girona, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Sevilla vs Girona kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,