Shakhtar Donetsk vs Porto

Shakhtar Donetsk vs PortoShakhtar DonetskPorto

⚽ 2023-09-19 – UEFA Champions League

 

Shakhtar Donetsk vs Porto kampprognoser

Kampen mellem Shakhtar Donetsk og Porto spilles den 2023-09-19. Dette UEFA Champions League møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner P. van Leeuwen der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Porto har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Shakhtar Donetsk vs Porto, tog Shakhtar Donetsk 0 sejre hjemme, mens Porto har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Shakhtar Donetsk: n/a
  • for Porto: n/a

Shakhtar Donetsk vs Porto H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Shakhtar Donetsk og Porto:

Dato Resultater
2014-12-10 Porto 1 – 1 Shakhtar Donetsk
2014-09-30 Shakhtar Donetsk 2 – 2 Porto
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Shakhtar Donetsk vs Porto H2H side.

Shakhtar Donetsk vs Porto Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Shakhtar Donetsk vs Porto væddemålstips

Vores forudsigelse for Shakhtar Donetsk vs Porto kampen spillet i UEFA Champions League den 2023-09-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Shakhtar Donetsk vs Porto væddemålstips

Vores forudsigelse for Shakhtar Donetsk vs Porto kampen spillet i UEFA Champions League den 2023-09-19 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Shakhtar Donetsk vs Porto?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Shakhtar Donetsk vs Porto, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Shakhtar Donetsk vs Porto kampen?

Udgivet i UEFA Champions League Etiket: ,