SJK vs Mariehamn

SJK vs MariehamnSJKMariehamn

⚽ 2023-08-26 – Veikkausliiga

 

SJK vs Mariehamn kampprognoser

Kampen mellem SJK og Mariehamn spilles den 2023-08-26. Dette Veikkausliiga møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner Joaquín Gómez der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Mariehamn har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem SJK vs Mariehamn, tog SJK 2 sejre hjemme, mens Mariehamn har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for SJK: n/a
  • for Mariehamn: n/a

SJK vs Mariehamn H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem SJK og Mariehamn:

Dato Resultater
2023-06-11 Mariehamn 0 – 2 SJK
2022-09-11 Mariehamn 2 – 0 SJK
2022-05-21 SJK 1 – 0 Mariehamn
2021-06-30 SJK 3 – 0 Mariehamn

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke SJK vs Mariehamn H2H side.

SJK vs Mariehamn Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

SJK vs Mariehamn væddemålstips

Vores forudsigelse for SJK vs Mariehamn kampen spillet i Veikkausliiga den 2023-08-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

SJK vs Mariehamn væddemålstips

Vores forudsigelse for SJK vs Mariehamn kampen spillet i Veikkausliiga den 2023-08-26 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på SJK vs Mariehamn?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på SJK vs Mariehamn, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til SJK vs Mariehamn kampen?

Udgivet i Veikkausliiga Etiket: ,