Strasbourg vs Angers SCO

Strasbourg vs Angers SCOStrasbourgAngers SCO

⚽ 2023-02-18 – Ligue 1

 

Strasbourg vs Angers SCO kampprognoser

Kampen mellem Strasbourg og Angers SCO spilles den 2023-02-18. Dette Ligue 1 møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner M. Le Scornet der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Angers SCO har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Strasbourg vs Angers SCO, tog Strasbourg 0 sejre hjemme, mens Angers SCO har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Strasbourg: n/a
  • for Angers SCO: n/a

Strasbourg vs Angers SCO H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Strasbourg og Angers SCO:

Dato Resultater
2023-01-06 Strasbourg 0 – 0 Angers SCO
2022-10-09 Angers SCO 2 – 3 Strasbourg
2022-02-13 Angers SCO 0 – 1 Strasbourg
2021-08-08 Strasbourg 0 – 2 Angers SCO

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Strasbourg vs Angers SCO H2H side.

Strasbourg vs Angers SCO Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Strasbourg vs Angers SCO væddemålstips

Vores forudsigelse for Strasbourg vs Angers SCO kampen spillet i Ligue 1 den 2023-02-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Strasbourg vs Angers SCO væddemålstips

Vores forudsigelse for Strasbourg vs Angers SCO kampen spillet i Ligue 1 den 2023-02-18 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Strasbourg vs Angers SCO?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Strasbourg vs Angers SCO, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Strasbourg vs Angers SCO kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,