Stuttgart vs Borussia M’gladbach

Stuttgart vs Borussia M’gladbachStuttgartBorussia M'gladbach

2019-04-27 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Borussia M’gladbach kampprognoser

Kampen mellem Stuttgart og Borussia M’gladbach spilles den 2019-04-27. Dette Bundesliga møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner N. Willig der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Borussia M’gladbach har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Stuttgart og Borussia M’gladbach, tog Stuttgart 1 sejre hjemme, mens Borussia M’gladbach har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Stuttgart:
  • for Borussia M’gladbach:

Stuttgart vs Borussia M’gladbach H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Stuttgart og Borussia M’gladbach:

Dato Resultater
2018-12-09 Borussia M’gladbach 3 – 0 Stuttgart
2018-02-11 Stuttgart 1 – 0 Borussia M’gladbach
2017-09-19 Borussia M’gladbach 2 – 0 Stuttgart
2016-10-25 Borussia M’gladbach 2 – 0 Stuttgart

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Stuttgart vs Borussia M’gladbach H2H side.

Stuttgart vs Borussia M’gladbach prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Stuttgart vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Stuttgart vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2019-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Stuttgart vs Borussia M'gladbach væddemåltips

Vores forudsigelse for Stuttgart vs Borussia M'gladbach kampen spillet i Bundesliga den 2019-04-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.40 3.50 2.10 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Stuttgart vs Borussia M’gladbach kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Stuttgart – Borussia M’gladbach. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Stuttgart vs Borussia M’gladbach kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,