Toronto Raptors vs Boston Celtics

Toronto Raptors vs Boston CelticsToronto RaptorsBoston Celtics

🏀 2023-01-21 – NBA

 

Toronto Raptors vs Boston Celtics kampprognoser

Kampen mellem Toronto Raptors og Boston Celtics, der spilles i NBA, starter kl. 23:00 GMT-tid den 2023-01-21. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 45 spillede kampe, mens Boston Celtics har en vinderrate på 0.733 procent fra de sidste 45 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Toronto Raptors med 2 sejre på hjemmebane, mens Boston Celtics har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Toronto Raptors en gennemsnitlig pointforskel på 0.1 point, mens Boston Celtics har en gennemsnitlig pointforskel på 6.5 point:

  • Toronto Raptors: 112.2 gennemsnitspoint for, 112.1 gennemsnitspoint imod
  • Boston Celtics: 118.8 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod

Toronto Raptors vs Boston Celtics H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Toronto Raptors og Boston Celtics:

Dato Resultater
2022-12-06 Toronto Raptors 110 – 116 Boston Celtics
2022-10-15 Toronto Raptors 137 – 134 Boston Celtics
2022-10-06 Boston Celtics 119 – 125 Toronto Raptors
2022-03-29 Toronto Raptors 115 – 112 Boston Celtics

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Toronto Raptors vs Boston Celtics-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Toronto Raptors vs Boston Celtics Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Toronto Raptors og Boston Celtics samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Toronto Raptors vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Toronto Raptors vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-01-21, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Toronto Raptors vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Toronto Raptors og Boston Celtics sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Toronto Raptors – Boston Celtics kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,