Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves

Toronto Raptors vs Minnesota TimberwolvesToronto RaptorsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-03-19 – NBA

 

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem Toronto Raptors og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-03-19. Hjemmeholdet kommer med 34 sejre ud af de sidste 70 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.5 procent fra de sidste 70 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Toronto Raptors med 1 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Toronto Raptors en gennemsnitlig pointforskel på 0.7 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på -0.1 point:

  • Toronto Raptors: 112.8 gennemsnitspoint for, 112.1 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 115.5 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Toronto Raptors og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2023-01-20 Minnesota Timberwolves 128 – 126 Toronto Raptors
2022-03-31 Toronto Raptors 125 – 102 Minnesota Timberwolves
2022-02-17 Minnesota Timberwolves 91 – 103 Toronto Raptors
2021-02-20 Minnesota Timberwolves 81 – 86 Toronto Raptors

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Toronto Raptors og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2023-03-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2023-03-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Toronto Raptors vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Toronto Raptors og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Toronto Raptors – Minnesota Timberwolves kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,